På gång

FMU anordnar Sommarskoj läger för barn och ungdomar. Lägrena är för det mesta placerade på FMUs lägergård, fritidsgården, på Utterö i Sundom skärgård och på Missionskyrkan i Finlands gård Sjömansro i Lappvik. Förutom de egna lägrena så anordnas också gemensamma läger för ledare tillsammans med de andra frikyrkliga ungdomsförbunden, skriftskole / Bibelskole läger tillsammans med SBFU och scoutläger tillsammans med scoutkåren stigfinnarna och SBFU.

Varje år anordnas också Midvinterveckan som är ett nyårsläger för ungdomar 15år uppåt.

Kommande händelser

Välkomna på kalas och konsertkväll 23.9 kl 18.30 i Sion (Skeppsgatan 11) Vasa.

Det blir konsert med musik kalasets barnkör, solister, aktivitetsstationer, och knytkalas! Ta med något gott!

Fritt inträde, kollekt.

Välkommen med och sjung på en kördag för barn 6-13år, 23.9 i Missionskyrkan i Vasa. Det blir svängiga låtar och en konsert på lördag kväll. Fullt band med brass!

Vi vill att du som kommer på ett av FMU:s läger ska tycka att det var ett bra val. Men för att göra lägrena riktigt bra så behöver vi din hjälp!

Ett läger för dej som har gått ut sexan eller råkar vara tonåring.

Datum: 29.7-2.8

På lägret får vi njuta av gemenskap, äventyr, finländskt sommarväder, lovsång, hjältedykning i bibeln, bastu, simning och mycket annat skoj

Kristendomsskola 4 – 13 juli

Vill du ha en skön vecka tillsammans med din familj och vänner? Då är familjelägret på Sjömansro den 6-9 juli nåogt för dig. Här får du ta tid för sådant som du kanske inte alltid hinner med, d.v.s. familj, vänner och Gud.

Här kommer programmet för sommarens alla läger! 

Vi tror på en dunder-fin sommar! Vill du vara med och hjälpa till på något sätt, kanske i köket på något läger eller vara med på talko på Fritidsgården i Sundom ta då kontakt med Pricken Levälahti på pricken(at)fmu.nu.

Välkommen med på Sommarskoj UNG
6-10.8 2017

Sommarskoj UNG är lägret för dig
som är mellan 13-15 år gammal.
Som tycker om att träffa andra människor,
ha roligt, leva lägerliv och lära dig mer om Gud
och vad han har tänkt.

Ett gäng flitiga personer har gjort under flera talko-tillfällen jobbat hårt för att få fritisgården i skick för lägersäsongen. Bl.a. så har bänkar o bord reparerats, köket fått nya bänkskivor och stugorna fixats inför sommaren.

Mycket av FMU:s verksamhet sker med frivilliga krafter som vill jobba för den yngre generationen för att ge dem en framtid och ett hopp!

 

Sommarskoj 2 information

Start: Lägret börjar den 4.7 kl 15.30

Slut: lägret slutar  den 7.7 kl 15.30 med en avslutnings samling. Alla föräldrar är välkomna med på den.

Välkommen med på barnläger på Sjömansro!

Vi gör expeditioner, gräver i bibeln, upptäcker och upplever vår omgivning. Umgås och hittar nya vänner. Simmar, leker, sportar, grillar och sjunger.

Hej!

Här kommer all info du behöver om barnlägret sommarskoj 1.
Vi hoppas att du som kommer på lägret får en jätte rolig och givande tid. Bli inte rädd för läger reglerna de är till för att göra lägret tryggt och trivsamt.

FMU är Missionskyrkan i Finlands gemensamma missionsarbete bland barn och ungdomar i Finland. Tillsammans klarar vi av det som den lokala församlingen inte klarar av på egen hand. Tillsammans kan vi också hjälpa till och stödja så att våra gemensamma mål uppfylls.