På gång

FMU anordnar Sommarskoj läger för barn och ungdomar. Lägrena är för det mesta placerade på FMUs lägergård, fritidsgården, på Utterö i Sundom skärgård och på Missionskyrkan i Finlands gård Sjömansro i Lappvik. Förutom de egna lägrena så anordnas också gemensamma läger för ledare tillsammans med de andra frikyrkliga ungdomsförbunden, skriftskole / Bibelskole läger tillsammans med SBFU och scoutläger tillsammans med scoutkåren stigfinnarna och SBFU.

Varje år anordnas också Midvinterveckan som är ett nyårsläger för ungdomar 15år uppåt.

Kommande händelser

Du som är mellan 13-15 år gamla är välkommen med på Sommarskoj UNG. Sommarskoj UNG är ett fartfyllt läger med mycket skoj, simning, bastu, lägerbål och annat som hör lägerlivet till. På lägret kommer det också att vara samlingar där vi lär oss mer om Gud och vad han vill.

Välkommen på Missionskyrkans sommarkonferens den 14-17 juni. 

Under konferensen ordnas även barn- och ungdomskonferens. 

Läs mer på MKFs sidor...

Välkommen på tonårsläger du som är 13-18 år.

Förutom att ha roligt, bada bastu och simma med kompisarna kommer vi att ha olika utmaningar och aktiviteter, tid med Gud och lovsjunga. Vi bjuder brunch och tar tid för chill.

FMU kommer att regulbundet börja skicka ut ett informations brev per E-post angående vad som har hänt och vad som är på gång.

Vi vill att du som kommer på ett av FMU:s läger ska tycka att det var ett bra val. Men för att göra lägrena riktigt bra så behöver vi din hjälp!

Ett gäng flitiga personer har gjort under flera talko-tillfällen jobbat hårt för att få fritisgården i skick för lägersäsongen. Bl.a. så har bänkar o bord reparerats, köket fått nya bänkskivor och stugorna fixats inför sommaren.

FMU är Missionskyrkan i Finlands gemensamma missionsarbete bland barn och ungdomar i Finland. Tillsammans klarar vi av det som den lokala församlingen inte klarar av på egen hand. Tillsammans kan vi också hjälpa till och stödja så att våra gemensamma mål uppfylls.